TerraCraft

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
TerraCraft

Acesta este site-ul serverului TerraCraft.ro

Cerere de Helper

Tudorzthebadass
    Membru
    Membru

Popularitate : 3471
    Data de inscriere : 19/05/2015

Cerere de Helper Empty Cerere de Helper

Mesaj Scris de Tudorzthebadass Mar Mai 19, 2015 4:00 am

Salutare TerraCraft, as vrea si eu sa fac parte din staff ca sa pot scapa de hacker-ii si de cheater-ii acestia care mai exista.

Nume (Minecraft): tudorzthebadass
    Nume (Real): Ivascu Tudor
    De cand joc pe server: Cam 1-2 luni
    Varsta: 11
    Cont de Minecraft: Premium
    Experienta in staff: Nu am mai avut niciodata rank sau asa ceva, dar eu cand intru ca si player normal ajut playerii cu ce stiu (de exemplu, la apocalipsa ii invat ce au de facut si le dau un fel de kit de starter), dar mi-as dori si as fi si mai bun helper.

Sa aveti o zi buna! Very Happy
    Darius Pusca
    Vizitator

Cerere de Helper Empty Vreau sa fiu helper

Mesaj Scris de Darius Pusca Mier Mai 20, 2015 3:02 am

Salut !!! As vrea sa fiu Helper pt. ca am is super ( nu am avut hack niciodata ) in minecraft numele e Darius as vrea sa fiu helper pt ca is on mult timp si chiar am o grija Dumneezeasca de tot xD .pe minecraft ma cheama Darius si in realitate la fel ( Acest cuvant este strict interzis ( Lol ))
    am un is fain  ( lvl 203 ) deci nu profit.As crede ca ar fi numai bine sa fiu printre voi !!!! ( am 12 ani ) O ZI BUNA
    Darius Pusca
    Vizitator

Cerere de Helper Empty Vreau sa fiu helper

Mesaj Scris de Darius Pusca Mier Mai 20, 2015 3:47 am

Salut !!! As vrea sa fiu Helper pt. ca am is super ( nu am avut hack niciodata ) in minecraft numele e Darius as vrea sa fiu helper pt ca is on mult timp si chiar am o grija Dumneezeasca de tot xD .pe minecraft ma cheama Darius si in realitate la fel ( Acest cuvant este strict interzis ( Lol ))
    am un is fain  ( lvl 203 ) deci nu profit.As crede ca ar fi numai bine sa fiu printre voi !!!! ( am 12 ani ) O ZI BUNA

Continut sponsorizat

Cerere de Helper Empty Re: Cerere de Helper

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 14, 2024 6:08 pm